Crida per VOLUNTARIS

Els voluntaris sou el puntal de la protectora. Sense vosaltres, la vostra dedicació i el vostre temps, moltes activitats i projectes no es podrien dur a terme.

Actualment estem construïnt nous tancats per diferents espècies animals. Necessitem persones per acabar-los i posteriorment per fer-ne el manteniment i tenir cura dels animals albergats.

Una altra manera d'ajudar és difonent els casos que tenim a la protectora, fent manualitats per vendre a la botigueta solidària que fem de tant en tant, recollint menjar sobrant de mercats i carnisseries amigues de Gaia...

Sigues casa d'acollida temporal per gatets sense mare, per gossos trobats desnutrits, per qualsevol animal domèstic que necessiti medicació i atencions per recuperar-se; o senzillament, tingues cura d'un animal fins que li trobem una família definitiva.

La manutenció va a càrrec de cadascú, excepte els serveis veterinaris a la Clínica Veterinària de Vidreres, que són gratuïts.

Si t'interessa formar part d'aquest projecte escriu-nos o bé truca a la Clínica Veterinària de Vidreres. Et convidem a passar un dia diferent.

Telèfon de contacte: 972 851 010
Correu: voluntariatgaia@hotmail.com